Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Πως να την ψήσεις να το “κάνει”…


Αυτό που πιάνει τις γυναίκες, κι ενώ είναι έτοιμη να σου δοθεί, ξαφνικά σε σταματά, λέγεται Αντίσταση της Τελευταίας Στιγμής. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια και συνήθως σκοντάφτεις όταν πέσεις πάνω του. Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο να το παρακάμψεις, αρκεί να ξέρεις να χειριστείς την κατάσταση.
Βέβαια όλο αυτό ξεκινά επειδή οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι απελευθερωμένες σεξουαλικά. Είναι εκείνη η φωνή που ακούγεται στο πίσω μέρος του μυαλού της «Θα του κάτσεις από τώρα; Θα νομίζει ότι είσαι καμιά εύκολη». Όποτε βάλε σε εφαρμογή το σχέδιο σου για να της αλλάξεις γνώμη.
Δώσε της επιλογή
Όχι μόνο εκείνη την στιγμή, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του ραντεβού σας. Όταν για παράδειγμα φτάσετε σπίτι σου, μην θεωρείς ότι ντε και καλά θα θέλει ν’ ανέβει πάνω επειδή είστε απ’ έξω. Πες της «Εδώ είναι το σπίτι μου, θες ν’ ανέβεις για ένα ποτό ακόμα;». είναι βλέπεις επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι όταν κάποιος νιώθει ότι έχει την επιλογή γι’ αυτό που κάνει, νιώθει πιο άνετα με τον εαυτό του και με τις επιλογές του.
Μην επιμείνεις όταν εκείνη σε σταματήσει
Όταν βλέπεις το κόκκινο φανάρι ν’ ανάβει, δεν συνεχίζεις να οδηγείς. Εκτός κι αν θες να τρακάρεις το αυτοκινητάκι σου. αν δηλαδή έχεις αρχίσει να την φιλάς και σε άλλα σημεία του σώματός της, πέρα από τα χειλάκια της, και σου πει να σταματήσεις γιατί δεν νιώθει άνετα, έ! Μην πιάσεις να σπρώξεις το κεφάλι της προς τα κάτω. Δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα.
Καλύτερα να χαλαρώσεις,(ακόμα και αν έχουμε και «πτώσεις»)και να χαλαρώσεις και την μεταξύ σας σωματική επαφή. Χωρίς όμως να έχεις την φάτσα του ξενερωμένου. Αυτό το πάγωμα, πολλές φορές είναι προσωρινό και κρατά λίγο. Έτσι της δίνεις και τον λίγο χρόνο που χρειάζεται για να σκεφτεί τι χάνει και να πέσει με τα μούτρα στο παιχνίδι σας.
Κάνε την να καταλάβει ότι δεν παίζεις μαζί της
Ακόμα κι αν σκέφτεσαι ότι «Τι ωραία, κατάφερα να την φέρω κι αυτή σπίτι μου», αυτή δεν χρειάζεται να το ξέρει. Είναι βλέπεις αυτό που μας πιάνει εμάς τις γυναίκες, να θέλουμε να ξέρουμε ότι αυτό που κάνεις μαζί μας είναι μοναδικό για να σου κάτσουμε.
Έτσι με πολλούς τρόπους θα σε τεστάρει για να δει αν παίζεις μαζί της. αυτά δυστυχώς δεν μπορώ να στ’ αποκαλύψω, γυναικεία μυστικά. Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ, είσαι να δείχνεις ότι όλα είναι πρωτόγνωρα για σένα. Πέτα δηλαδή σε κάποια φάση «Πότε δεν φέρνω σπίτι μου κοπέλες που μόλις έχω γνωρίσει… αλλά μ’ εσένα… είναι κάτι διαφορετικό». Αυτό ήταν. Τη έπεισες. Αρκεί να είσαι καλός ηθοποιός.
Δώσε φωνή στους φόβους της
Ένα άλλο τρικ που μπορείς να κάνεις, είναι να λες αυτά που νομίζεις ότι φοβάται. Για παράδειγμα. Αν νομίζεις ότι αυτό που την σταματά είναι το τι μπορεί να πουν οι άλλοι για εκείνη, απλά ψιθύρισε της «Μην ανησυχείς μωρό μου, αυτή η στιγμή είναι μόνο για τους δύο μας. Δεν συνηθίζω να συζητώ τι κάνω στο κρεβάτι μου».
Ή αν νομίζεις ότι ο φόβος της είναι ότι θα την παρεξηγήσεις επειδή σου έκατσε από το πρώτο ραντεβού, πες της «Αυτό δεν είναι απλά ένα one night stand για μένα, είναι απλά η αρχή για ακόμα πιο υπέροχα ραντεβού». Απλά αν μπορείς, να είσαι ειλικρινής.
Εξήγησέ της γιατί θα περιμένεις
Μπορείς φυσικά να την πείσεις με επιχειρήματα ότι το σεξ μαζί σου είναι απίθανο. Επειδή όμως όλο αυτό θα ακουστεί λίγο ψωνίστικο, καλύτερα να το αποδεχτείς ότι δεν θέλει και να της εξηγήσεις τους λόγους που μπορείς να περιμένεις. Έτσι έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να την κάνεις να νιώσει ασφάλεια και να σου κάτσει πολύ πιο γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου