Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

-20% Φθηνότερο ρεύμα από την Hellas Power!


H Hellas Power ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008 και σήμερα αποτελεί την ελληνική ιδιωτική επιχείρηση προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος. Εκπροσωπεί το 4% της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος στη Ελλάδα και το 13,5% του εισαγόμενου και εξαγόμενου ηλεκτρικού ρεύματος.
Η Hellas Power κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Μία θέση που την κατέκτησε με την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού της. Το γεγονός αυτό της επιτρέπει να προσφέρει στους Καταναλωτές ολοκληρωμένες, ποιοτικές και ανταγωνιστικές λύσεις.
Η Hellas Power έχει μειώσει σημαντικά το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος των Επιχειρήσεων που την επέλεξαν ως Προμηθευτή τους. Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει στον Έλληνα Επιχειρηματία τη δυνατότητα να μετατρέψει ένα ανελαστικό κόστος, όπως αυτό του ρεύματος, σε προϋπολογίσιμο, συμβάλλοντας στη μείωση των λειτουργικών του εξόδων.
Επιπλέον, η Hellas Power καλύπτει τις ανάγκες σε ηλεκτρικό ρεύμα και σε Οικιακούς Πελάτες-Νοικοκυριά, προσφέροντάς τους προϊόντα, που μπορούν να καλύψουν τις διαφοροποιημένες τους ανάγκες.
Τηλ  18211
Κάντε online αιτηση
Live Chat
Link Hellas Power

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου