Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Bγαλ' την απο τα Εσωρουχα τησ






Πριν της τα βγάλεις, μάθε τα πάντα για τα γυναικεία εσώρουχα.

Από τη μέρα που συστηθήκατε μέχρι σήμερα, δεν χάνει ευκαιρία να σου θυμίζει πόσο ρηχοί είναι οι άντρες, που δίνουν σημασία μόνο στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας και όχι στην εσωτερική. Διάλεξε τα κατάλληλα εσώρουχα για χριστουγεννιάτικο δώρο και απόδειξέ της ότι εσύ ξέρεις να εκτιμάς τον καλό εσωτερικό κόσμο.
Παγίδα 1: Πρακτικότητα-μηδέν
Οι πιθανότητες να πιαστείς στον ιστό του μικροσκοπικού αραχνοΰφαντου στρινγκ που φοράει η κούκλα στη βιτρίνα του καταστήματος εσωρούχων είναι πολλές. Γι' αυτό φρόντισε να το θυμάσαι: η κούκλα ούτε περιττά κιλά έχει ούτε μετακινείται από τη βιτρίνα του μαγαζιού. Αντιθέτως, η δικιά σου και τα πιασίματά της έχει, και όλη μέρα τρέχει από δουλειά σε δουλειά. Διάλεξε λοιπόν το δώρο της σύμφωνα με τα κριτήρια που έχεις όταν αγοράζεις τα δικά σου εσώρουχα. Η άνεση και η καλή εφαρμογή είναι τα ζητούμενά σου και δεν πρέπει να τα αγνοείς, προκειμένου να είναι spicy το δώρο σου.
Απόφυγέ την: Παίξε τον σωστό συνδυασμό
Ζήτα τη βοήθεια της πωλήτριας αν θες να είσαι 100% σίγουρος ότι το κιλοτάκι που σου άρεσε θα είναι άνετο και φιλικό προς το σώμα της. Αφού βεβαιωθείς γι' αυτό, δεν έχει και πολλή σημασία αν θα πάρεις ή όχι το σουτιέν του σετ. Η Denise Warner, σύμβουλος αγοράς εσωρούχων του www.lovehoney.co.uk, σου λέει ότι το πιο σημαντικό είναι να έχεις παρατηρήσει τα εσώρουχα που ήδη έχει, ώστε να ξέρεις πάνω-κάτω τι της αρέσει. Πάρε κάτι παρόμοιο αν θες να αυξήσεις τις πιθανότητες να τη βολέψει. Πρόσεξε όμως να μην είναι ολόιδιο, γιατί θα ξενερώσει και άντε να τρέχεις -μέρες που θα 'ναι- να το αλλάξεις. 
Παγίδα 2: Λάθος υπολογισμοί
Με το περιεχόμενο ή χωρίς, το πιθανότερο είναι να σε μαγνητίσουν τα μεγάλα σουτιέν. Το ζητούμενο όμως δεν είναι να της αγοράσεις το νούμερο που θα ήθελες να φοράει, αλλά εκείνο που πραγματικά της ταιριάζει. Σκέψου το αλλιώς: είναι σαν μία 50άρα Plasma, που, ενώ στο πολυκατάστημα φαίνεται σούπερ και σε κάνει να κολλάς με τις ώρες στη βιτρίνα, στα 10 τ.μ. του σαλονιού σου βρίσκει στους τοίχους και δεν σε βολεύει. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τα εσώρουχά της. Αν της πάρεις μεγαλύτερο, θα νιώσει ότι αυτά που έχει δεν σου αρκούν. Αν πάλι επιλέξεις μικρότερο από το κανονικό, θα πιστέψει ότι δεν εκτιμάς τα κάλλη της.
Απόφυγέ την: Πάρε τα μέτρα σου
Οσο άγιες κι αν είναι οι μέρες των γιορτών, δεν είναι ανάγκη να παίξεις στη στιγμή της αλήθειας πάνω στην αλλαγή του χρόνου. Προτού βγεις για ψώνια, φρόντισε να μάθεις την cup του σουτιέν και το μέγεθος του σλιπ της. Μην ετοιμάζεσαι όμως για πλιάτσικο στο συρτάρι με τα εσώρουχά της, γιατί αν σε πιάσει, κινδυνεύεις να πιστέψει ότι τα φοράς τις ώρες που λείπει. Οσο βρώμικο κι αν σου φανεί, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις τα άπλυτά της στη φόρα και να ψάξεις για τα πιο φθαρμένα εσώρουχά της. Kinky μεν, αποτελεσματικό δε. Σύμφωνα με την Emma Chapman, ειδική σε ό,τι έχει να κάνει με τα σουτιέν στην εταιρεία Fayreform, «είναι σίγουρο ότι θα θεωρεί το τελευταίο πιο πολυφορεμένο σουτιέν της ως το πιο άνετο, σταθερό και με την καλύτερη εφαρμογή πάνω της».
Παγίδα 3: Κόκκινη κάρτα
Εσύ μπορεί να νιώθεις σαν μαινόμενος ταύρος όταν τη βλέπεις ντυμένη στα κόκκινα. Αν όμως εκείνη το θεωρεί κιτς, pass ή αταίριαστο με το χρώμα -ας πούμε- των μαλλιών της, σβήσε από τις φαντασιώσεις σου το ρόλο του κακού λύκου. Πολλές γυναίκες νομίζουν ότι το κόκκινο δίνει την εντύπωση του φτηνού και γι' αυτόν το λόγο το απορρίπτουν τελείως από τα εσώρουχά τους.
Απόφυγέ την: Παρατήρησε τον τρόπο που ντύνεται
Το πιο πιθανό είναι να συνδυάζει το χρώμα των εσωρούχων με το χρώμα των ρούχων της. Αν μη τι άλλο, θα το κάνει για να μη διαγράφονται τα σκούρα μέσα από τα ανοιχτόχρωμα. Ακου λοιπόν τη συμβουλή της Katie Sheppard, του www.maxcleavage.com, και τσέκαρε το χρώμα των ρούχων που φοράει περισσότερο, για να πετύχεις το ιδανικό χρώμα και στα εσώρουχά της. Αν δεις ότι επιλέγει συνήθως παλ αποχρώσεις, προτίμησε σιέλ, ροζ ή απαλό κίτρινο. Αν έχει πάθος με τα έντονα χρώματα, το σκούρο κόκκινο και το navy blue είναι οι καλύτερες επιλογές σου. Διά παν ενδεχόμενο, όμως, και αν δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τις προτιμήσεις της, πήγαινέ της μαύρα εσώρουχα. Πες της ότι τα πήρες, γιατί είναι σέξι, γοητευτικά και στυλάτα, όπως κι εκείνη.
Παγίδα 4: Πτώση στα σκληρά
Από τον κολλητό μέχρι τον περιπτερά της γειτονιάς σου, όποιον τακτικό πελάτη sex-shop κι αν ρωτήσεις, θα σου πει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η υφή. Καλά τα φερμουάρ, οι αλυσίδες και τα trucks, όμως όταν πρόκειται για ευαίσθητες περιοχές, δεν τα αντέχεις για πολύ. Αν, παρόλα αυτά, θες να της πάρεις κάτι μόνο για ειδικές περιστάσεις, φρόντισε να περιλαμβάνει στη σύνθεσή του τα καλύτερα υλικά.
Απόφυγέ την: Ζήτα να τα αγγίξεις πριν τα αγοράσεις
Το τελευταίο πράγμα που θες είναι το δώρο σου να της προκαλέσει κάποια αλλεργία και να περάσεις το φετινό ρεβεγιόν με μουσική υπόκρουση την γκρίνια της. «Βεβαιώσου ότι το δαντελωτό σουτιέν που διάλεξες δεν γδέρνει στο άγγιγμά του» σε συμβουλεύει η Jayn Sterland, της εταιρείας Pretty Polly, και συμπληρώνει: «Τα σουτιέν που έχουν καλή ποιότητα είναι μαλακά». Γι' αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τσεκάρεις την υφή τους πριν τα αγοράσεις. Μην πανικοβληθείς όταν διαπιστώσεις ότι όλα είναι μέσα σε κουτιά. Δεδομένης της γυναικείας παράνοιας στο shopping, οι πωλήτριες είναι εξοικειωμένες και μόλις το ζητήσεις, θα σου το βγάλει για να το πιάσεις.
Παγίδα 5: Σχήμα λόγου
Στα λόγια «you Tarzan, εκείνη Jane». Στην πράξη, όμως, πού να βρει μπανανόδεντρα να πηδάει για να κάνει το σώμα της Jane; Καλύτερα λοιπόν το λεοπάρ να σου μείνει με την εικόνα της Jane αν η δικιά σου, αντί για τίγρη, θυμίζει λούτρινο αρκουδάκι. Το animal print στα γυναικεία εσώρουχα είναι σαν το κλασικό αντρικό σλιπάκι: όταν δεν υπάρχουν τα προσόντα, οι άλλοι προσέχουν απλώς ότι είναι φθηνό.
Απόφυγέ την: Μην πάρεις κάτι που δεν την έχεις δει ποτέ να φοράει
Σίγουρα θα νιώσει σέξι, που τη φαντάστηκες με ένα μικροσκοπικό δερμάτινο στρινγκάκι. Αν όμως το φετίχ της είναι τα πέπλα και τα νυφικά, μην περιμένεις με ένα εσώρουχο να μεταλλαχτεί σε leather woman. Για να είσαι σίγουρος, ακολούθησε τη συμβουλή της Julia Mercer, των Marks & Spencer. «Προτίμησε ένα κλασικό ολόκληρο σλιπ ή ένα σορτς, που κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες». Αν πάλι έχει κοιλίτσα, η Denice Warner σου προτείνει να σκεφτείς την εναλλακτική του baby doll ή του κορσέ, που ταιριάζει τέλεια στις μεσογειακές γυναίκες με καμπύλες. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι ότι, αν δεν την έχεις δει ποτέ με λεοπάρ, ζεβρέ, τιγρέ κ.λπ., θα έχει το λόγο της και δεν είναι ανάγκη να τον μάθεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου