Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Αφησε τη να Δωσει το Ρυθμο


Οταν έρχεται η ώρα του σεξ, οι γυναίκες πιστεύουν ότι όσο πιο αργά τόσο το καλύτερο. Μην ανησυχείς όμως. Να πέντε κόλπα για να την ψήσεις σε χαμηλές ταχύτητες ολόκληρη τη νύχτα.


ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ
Το ένστικτο
Είσαι τρελά πεινασμένος για σεξ και θέλεις να τη σηκώσεις στους ώμους σου μέχρι την κρεβατοκάμαρα.
Η καλύτερη κίνηση Κόλλησέ τη στον τοίχο και πες της πόσο πολύ σε ανάβει. «Οι γυναίκες λατρεύουν το αίσθημα της σεξουαλικής προσμονής» υποστηρίζει η σεξολόγος Ava Cadell. Ενα ήρεμο, παθιασμένο προκαταρκτικό στο χολ βοηθά στην ενεργοποίηση του σεξουαλικού διεγερτικού συστήματός της.
ΤΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖ
Το ένστικτο
Ωρα για σόου κι εσύ θέλεις να της σκίσεις τα ρούχα με τα δόντια.
Η καλύτερη κίνηση
Βγάλ' της τα ρούχα με το μαλακό. «Μερικές γυναίκες αισθάνονται άβολα όταν μένουν γυμνές πολύ γρήγορα» υποστηρίζει ο Sandor Gardos, σεξολόγος και ιδρυτής του mypleasure.com. Οπότε μάζεψε τις ορμές σου. Ξεκούμπωσε μόνο τα δύο πρώτα κουμπιά του πουκαμίσου της. Πήγαινε κάτω από τα ρούχα της χωρίς να της τα βγάλεις. Κατέβασε το φερμουάρ του τζιν της. Αφησε τα δάχτυλά σου να γλιστρήσουν κάτω από τις τιράντες του σουτιέν της. Ολες οι κινήσεις σου είναι ένας υπαινιγμός για το τι έπεται μόλις βρεθείτε και οι δύο γυμνοί. Κάνε υπομονή για 4 λεπτά μόνο, γιατί «αν δεν προχωρήσεις στο ρεφρέν της υπόθεσης, θα νομίζει ότι δεν θέλεις να τη δεις γυμνή» προειδοποιεί ο Gardos.
Η ΑΒΙΑΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ
Το ένστικτο
Το στήθος της χορεύει μπροστά στα μάτια σου και το μόνο που σκέφτεσαι είναι να το φας με μία μπουκιά.
Η καλύτερη κίνηση
Κάνε το άγγιγμά σου πιο απαλό - δουλειά σου είναι να την ευχαριστήσεις και όχι να ικανοποιήσεις τις αχόρταγες ορμές σου. Θυμήσου: το στήθος δεν είναι αγχολυτικό μπαλάκι. «Το μέσο άγγιγμα ενός άντρα είναι 20% πιο δυνατό από μιας γυναίκας» λέει η Nagoski. Συγκεντρώσου σε περιοχές του πάνω μέρους του σώματός της, που δεν σου αφήνουν και πολλά περιθώρια για να παίξεις, όπως ο αυχένας της, το εσωτερικό των χεριών και τα πλευρά του στομάχου της. «Αυτό θα ερεθίσει την κοιλιακή θαλαμονωτιαία περιοχή, η οποία είναι υπεύθυνη στο να στέλνει σήματα σεξουαλικού ερεθισμού σε όλο το κορμί της» λέει η Nagoski. Αν θέλει περισσότερα χάδια, αντιστάσου για δύο ακόμη λεπτά και μετά δώσ' της αυτό που θέλει. 
ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ
Το ένστικτο
Αυτή σε παρακαλάει, εσύ τη θέλεις. Το πράγμα πάει καλά.
Η καλύτερη κίνηση
Περίμενε μέχρι τη διείσδυση κάνοντάς της ένα στοματικό πρώτα. «Με το να έχεις stand by τη διείσδυση, αυτομάτως της δημιουργείς πρόκληση» λέει η Victoria Zdrok, πρώην playmate και συγγραφέας του Anatomy of Pleasure. «Κερδίζοντας αυτήν την πρόκληση, η στιγμή που τα σώματά σας θα ενωθούν θα είναι δυνατή τόσο ψυχολογικά όσο κι αισθηματικά». Οταν βρίσκεσαι εκεί κάτω, χαλάρωσε τη γλώσσα σου και βάλε ελαφριά πίεση - ίσα ίσα για να γαργαλήσεις την κλειτορίδα της. Μη γίνεσαι επιθετικός: όσο περισσότερο σε θέλει τόσο περισσότερο θα σε κυνηγήσει. Ακολούθησε την κίνηση των γοφών της και βρες το ρυθμό που την ξετρελαίνει.
Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ
Το ένστικτο
Εχει αρχίσει και τα χάνει και το δείχνει. Εσύ θέλει να πας πιο δυνατά και πιο γρήγορα.
Η καλύτερη κίνηση
Προσπάθησε αργά. «Αρχικώς, πήγαινε αργά και ρηχά και με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσεις το αιδοίο της να χαλαρώσει και να προετοιμαστεί για βαθύ μπάσιμο» λέει ο Gardos. Μην ταυτίζεις τη διείσδυση με αγώνα δρόμου προς την κορυφή. Είναι μία κλιμακωτή πίστα που παίρνεις πόντους όσο πιο χαλαρά και σταθερά το πας. Κάνε την κίνησή σου όταν το σώμα της και η ανάσα της θα σου δείξουν ότι είναι έτοιμη. Οταν πια πετύχετε και οι δύο μαζί το στόχο σας, θα είναι λες και κατακτήσατε το Εβερεστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου