Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Γινε ο Καλυτεροσ Τησ


Πώς να τη φτάσεις στην κορυφή της έκστασης.



Οταν ο οργασμός είναι μία στάση πιο κάτω -τα μάτια κλείνουν, το στόμα ανοίγει, οι πατούσες ανατριχιάζουν- η πιο σωστή λέξη για να περιγράψω αυτό που συμβαίνει δεν θα ήταν «πάθος» ή «ερωτισμός». Θα ήταν «αποφασιστικότητα». Γιατί ακριβώς εκείνη τη στιγμή, που όλες μου οι αισθήσεις κοντεύουν να πάρουν φωτιά, ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να χτυπήσει το τηλέφωνο και να αφήσει μήνυμα στον τηλεφωνητή η γιαγιά μου, η οποία θα υπερηφανεύεται για το ιμάμ μπαλντί που έφτιαξε και δεν ξέρω τι χάνω, να γλιστρήσει το πόδι μου εκτός κρεβατιού, να αλλάξει στάση εκείνος. Και τότε, τότε που είμαι έτοιμη να καρφώσω τη μεγάλη ροζ σημαία μου στην πιο ψηλή κορυφή, μία μεγάλη χιονόμπαλα με παρασύρει και με ρίχνει πάλι στην κοιλάδα των ανοργασμικών. Για το 75% των γυναικών που δεν φτάνουν πάντα σε οργασμό κατά τη διάρκεια της διείσδυσης, αυτή η κατάσταση είναι σχεδόν η ρουτίνα τους.
Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα δαμαστή, που θα μπορέσει να χαλιναγωγήσει τις αισθήσεις μας και θα μας στείλει one-way στη χώρα του Ο! Και για να πειστείς ότι έχω δίκιο, διάβασε τι είπε ο σεξολόγος Ian Kerner: «Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι, για να καταφέρουν οι γυναίκες να φτάσουν σε οργασμό, πρέπει να κατεβάσουν τον γενικό στο μέρος του εγκεφάλου, που σχετίζεται με το στρες, τα συναισθήματα και το άγχος»». Αν είσαι ικανός να κάνεις μια γυναίκα να αισθανθεί απίστευτα καλά, να χαλαρώσει και απλώς να αφεθεί, έχεις πολλές πιθανότητες να είσαι κι αυτός που θα την ακούσει να λέει «Ναι, ναι, ναι»!
Με τη βοήθεια των φίλων μου (τι τους έχουμε, βρε κουτό, τους φίλους - για τα δύσκολα) έκανα μία λίστα με σούπερ-ντούπερ οργασμικές τακτικές. Φτάσ τη στο σημείο που θα έχει ιδρώσει και η ανάσα της θα έχει επιταχυνθεί και μετά δοκίμασε μία από αυτές. 
                                             
Η διπλή χειρολαβή
Μπορεί ένας στρογγυλός κώλος σε τζιν περιτύλιγμα, που πηγαίνει -όπως λέει και ο Ερωτας Πέτρος- «βάρκα, γιαλό», να είναι το πρώτο πράγμα που σε τραβάει πάνω της, παρ όλα αυτά στο σεξ δεν του δίνεις και πολλή σημασία, για να μη σου πω ότι τον έχεις του πεταματού. Αυτός, λοιπόν, είναι και ο Νο 1 λόγος που όταν χουφτώνεις και τα δυο της μάγουλα (και δεν εννοούμε του προσώπου) είναι μία ευχάριστη έκπληξη που την ερεθίζει. «Οι γλουτοί της είναι γεμάτοι με απολήξεις νεύρων» μας λέει η Gilda Carle, σεξολόγος στη Νέα Υόρκη. «Για να την ξαφνιάσεις και να τη φέρεις τετ α τετ με την ηδονή, άνοιξε τις παλάμες σου φαρδιά-πλατιά και πίεσε ευχάριστα τους γλουτούς της». Πρόσεχε, όμως, μην πάρεις φόρα. Ενα ένα τα βήματα κάθε φορά. Φυσικά και υπάρχουν γυναίκες που ξετρελαίνονται για spanking, αλλά μέχρι να σιγουρευτείς ότι σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η δικιά σου, πήγαινέ το απλά.
Ο ελιγμός προς τα πάνω
Ηταν η Αννα, κολλητή στη σχολή, που μου είπε αυτό το κόλπο: «Οταν ένας άντρας είναι από πάνω σου σε στάση ιεραποστολική, κούνα το σώμα του ελαφρώς προς τα εμπρός, έτσι ώστε κάθε φορά που θα τον χώνει, το πέος του θα τρίβεται πάνω στην κλειτορίδα σου». Ααχ, ωραίες εκείνες οι εποχές, ωραία τα έλεγε και η Αννα και οι άντρες τότε ήταν μπουμπούκια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Αυτή η τακτική είναι ακόμα καλύτερη αν τα πόδια της γυναίκας είναι κλειστά και του άντρα ανοιχτά σαν του καβαλάρη. «Δημιουργείται κλειτοριδική υπερδιέγερση» μας ενημερώνει η Ellen Friedrichs, καθηγήτρια σεξολογίας στο Rutgers University. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς επίσης να πάρεις όταν εκείνη είναι από πάνω κι εσύ στηρίζεσαι στους αγκώνες σου, στάση κατά την οποία η κοιλιακή σου χώρα θα είναι αρκετά πιο κοντά στα απόκρυφά της.
Το απόλυτο
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κλειτοριδική επαφή είναι ένα φιτίλι ποτισμένο με πετρέλαιο, έτοιμο να του βάλεις μπουρλότο, αλλά καταπώς και κατά πόσον εξαρτάται από τη γυναίκα. «Το να γλείφεις μια γυναίκα σου δίνει την ευκαιρία να καταλάβεις από πρώτο χέρι το πώς ερεθίζεται σε κάθε στάδιο της διέγερσης και κυρίως στο τελευταίο» υποστηρίζει ο Kerner, ο οποίος έχει πείρα απ' ό,τι φαίνεται στο θέμα, καθώς έγραψε και το βιβλίο She Comes First. Επίσης, το να κάνεις το πινέλο την απελευθερώνει από το άγχος της επίδοσης, που έχει κατά τη διάρκεια της διείσδυσης, κάνοντάς τη να απολαύσει τις «καλλιτεχνικές» σου δυνατότητες στον «καμβά» της. Μάθε τι της αρέσει. Μπες ανάμεσα στα πόδια της και δώσ της μία παράσταση, που θα περιλαμβάνει γλώσσα, χείλη, ακόμα και πιγούνι, για να τρίβεται. Δώσε βάση στο πώς κινείται και πόσο πολύ θέλει τη γλώσσα σου μέσα της. Σιγά, καλέ μου, μην πνιγείς κιόλας.
Το τρικ της σταγόνας
Η απευθείας κλειτοριδική επαφή είναι πολύ σέξι κίνηση, αλλά χωρίς την απαραίτητη λίπανση μπορεί να γίνει ολίγον άβολη. «Η λίπανση κάνει την επαφή ανώδυνη και ταχύτατη και προετοιμάζει το έδαφος για ωραιότατη και ικανοποιητική διείσδυση, αλλά μερικές όμως φορές -ανεξαρτήτως από το πόσο θέλει μια γυναίκα να κάνει σεξ- μπορεί να έχει πρόβλημα στο να γίνει υγρή» λέει η Friedrichs. Τη λύση θα σου τη δώσουν μερικές σταγόνες λιπαντικού στο εργαλείο σου. Ακολούθησε τον σωστό δρόμο με τρίψιμο των οργάνων σας και στη συνέχεια με μικρές διεισδύσεις. Ωστόσο, μη σε παρασύρει ο ενθουσιασμός και κάνεις το πέος σου να γυαλίζει λες και είναι λούτσος. Είπαμε δυο τρεις σταγόνες, γιατί διαφορετικά θα είναι λες κι έχεις φάει μισό χοτ-ντογκ μονοκοπανιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου